--Niniel EU-Kilrogg --Niniel EU-Kilrogg

Swiftmend

Nurture strength of spirit to shield you in sudden misfortune.

2012-04-01

Lucky with Beta invites

Somehow I managed to get both a Diablo 3 and a Mists of Pandaria Beta invite! :D

Diablo 3

I've had a brief go at all the classes so far in Diablo 3 and I like the Wizard the most. I completed the Beta with that one and I really like what I've seen so far.


MoP

I've tried a female panda monk so far, only played for the first five levels yet but this part of the game feels really great.

The starting zone looks amazing!That's all for now! :)

4 comments:

JormaT said...

Körde också MoP betan i helgen. Känns dock som det är ganska mycket som inte är klart än och jag tror inte expansionen släpps förrän till hösten.

Niniel said...

Tänkte du på något speciellt som inte var klart? Gnomes hade inte någon riktigt bakgrundsbild och en worgen female hade en väldigt konstig textur i ansiktet, annars verkade det mesta fungera vad jag såg.

JormaT said...

Såg mycket "schackrutor" vilket väl är ofärdiga grafikobject misstänker jag.
Tauren monk saknade animering för roll. Itemization verkar vara ofullständig för munkar, min första instansbelöningspack var tom (Wailing Caverns i en timma och ingen belöning :cry:). Första questet som tauren munk i orgrimmar saknade en film som pandan hade. första talentvalet hade en placeholder. klienten kraschade regelbundet. Men det var trots det kul. jag gapskrattade när jag loggade på en panda i fredags och möttes av ca 1000 pandor som stog på första quest NPCn och försökte högerklicka :)

Niniel said...

Tacka vet jag /tar och interact with target som keybound :)